Tyto webové stránky používají soubory cookies, které nám pomáhají zlepšovat naše služby, personalizovat reklamy a analyzovat návštěvnost. Používáním našich stránek s tímto souhlasíte.
Více informací
ABC
českydeutscheenglish
X
Informace o zpracování osobních údajů - GDPR
Úvod    Informace o zpracování osobních údajů - GDPR

Informace o zpracování osobních údajů - GDPR | Levné ubytování České Budějovice | Penzion a relax centrum U Rudolfa

Informace o zpracování osobních údajů - GDPR

Identifikace:
Rudolf Parýzek.
IČO: 72156597
Sídlo: Třebínská 1684/8
37005 Č.Budějovice


Fyzická osoba Rudolf Parýzek IČO: 72156597, živnostenský list vydán okr. živnost. úřadem v Č.Budějovicích: čjž/13618/2010/IK/48622/4 dne 10.11.2010 informuje tímto o základních zásadách a principech, na základě kterých fyzická osoba Rudolf Parýzek jako správce osobních údajů v souvislosti s poskytováním svých ubytovacích služeb nakládá s osobními údaji svých klientů ve smyslu § 4 písm. j) zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v návaznosti na GDPR - NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016, o ochraně fyzických osob.

Rudolf Parýzek jako správce osobních údajů v souvislosti s poskytováním ubytovacích služeb vyžaduje poskytnutí následujících osobních údajů ubytovaných osob:

  1. jméno a příjmení
  2. adresa místa trvalého pobytu nebo místa trvalého bydliště v zahraničí
  3. datum narození
  4. e-mailová adresa
  5. telefon

Tyto údaje správce vyžaduje a zpracovává pouze u klientů, u kterých dojde k souhlasu s rezervací pobytu v konkrétním termínu. U klientů, kteří pobyt pouze poptávají, a nedojde následně k rezervaci, osobní údaje správce nevyžaduje a nezpracovává.

Účel zpracování osobních údajů

Rudolf Parýzek jako správce osobních údajů v souvislosti s poskytováním svých služeb shromažďuje, zpracovává a uchovává za podmínek a v mezích stanovených platnou právní úpravou osobní údaje subjektu údajů k těmto účelům:

  • Pro splnění právní povinnosti je správce povinen vyžadovat údaje 1) – 3) podle obecně závazné vyhlášky č. 1/2016 o místních poplatcích v platném znění.
  • Pro účely oprávněných zájmů poskytovatele ubytování pak správce od klientů vyžaduje e-mailovou adresu a telefonní číslo. Tyto údaje jsou nutné pro efektivní komunikaci mezi klienty a ubytovatelem.

Správce nepoužívá osobní údaje klientů k zasílání reklamních nabídek.

Doba zpracování

Osobní údaje budou zpracovávány po dobu nezbytně nutnou k zajištění vzájemných práv a povinností, tj. vždy minimálně do doby ukončení pobytu, a dále pak po dobu, po kterou je správce povinen/oprávněn ty které údaje uchovávat podle GDPR a dalších obecně závazných právních předpisů.

Zpracování osobních údajů

  1. Zpracování
    • Zpracování osobních údajů probíhá manuálně, a to v elektronické nebo listinné podobě, vždy při vysokém technickém, organizačním a personálním zabezpečení ve smyslu požadavků GDPR.
    • Do kontaktu s osobními údaji klientů přichází pouze majitel ubytovacího zařízení pan Rudolf Parýzek a následně orgány, které tyto údaje vyžadují ze zákona.
  2. Uložení
    • Pro efektivní komunikaci s klienty jsou uchovávány osobní údaje: jméno a příjmení, adresa, e-mail a telefon. Ty jsou uloženy v elektronické podobě se zabezpečením.
    • Data narození jsou zaznamenány a uchovávány v elektronické podobě se zabezpečeným uložením.
  3. Archivace
    • Údaje jsou uchovávány po dobu 6 let následujících po roce provedení zápisů v souladu se splněním zákonné povinnosti dle zákona 565/1990 Sb. ve znění pozdějších předpisů

Práva subjektu údajů

Subjekt údajů má veškerá práva přiznaná nařízením GDPR a dalšími právními předpisy.

Veškeré výše uvedené osobní údaje jsou zpracovávány a uchovávány v souladu s podmínkami GDPR a nejsou zpřístupněny nebo poskytovány jakýmkoliv dalším osobám s výjimkou případné kontroly ze strany obce, pro kterou jsou vybírány místní poplatky.

ABC

Kontakty

Levné ubytování České Budějovice | Penzion a relax centrum U RudolfaCHAT Napište své hodnocení

Ubytování penzion U Rudolfa

Třebínská 1684/8
370 05 České Budějovice
GPS: Loc: +48° 58' 20.93", +14° 26' 53.65"

Tel: +420 608 180 081

info@penzionurudolfa.cz

Katalog-Odkazu.8u.czSuperlink.czCzin.euLevnyobchod.czAlfa.elchron.czNejlevnejsionline.czWebsurf.czWeblinker.czSquery.euRezervuj.netKudyznudy.czLinkovnik.com